Project Description

Zoneterapi

BOOK BEHANDLING

Zoneterapi

BOOK BEHANDLING

Zoneterapi er godt for alle

Zoneterapi

Slås du med smerter, dårlig fordøjelse, sportsskader eller andre former for lidelser? Så kan zoneterapi hjælpe og gavne dig. Zoneterapi er godt for alle og kan også hjælpe med at vedligeholde et godt helbred. Nogle gange kan zoneterapien stå alene som behandlingsform, andre gange som supplement til konventionel behandling.

Fem gode grunde til at gå til en zoneterapeut:

· Zoneterapi styrker balancer i krop og psyke så som stress eller hormonelubalance

· Zoneterapi kan fremme din almene sundhed, styrke immunforsvaret og nedsætte betændelsestilstande

· Zoneterapi kan lindre smerter ved muskelspændinger og problemer i bevægeapparatet

· Zoneterapi er effektiv som behandling af en række lidelser – Fordøjelsesproblemer (forstoppelse, diarré, galdesten, kolik m.m.), væskeophobninger

· Zoneterapi bygger på et helhedssyn på dig og dit liv

· Zoneterapi kan afhjælpe hovedpine

· Zoneterapi kan bruges ved barnløshed og graviditetsgener – Jeg anvender en metode, der hedder CCR, som er udviklet af en anerkendt zoneterapeut fra New York.

Zoneterapi er især velegnet til moderne livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om én årsag – en virkning, men om flere forskellige ubalancer.

Derfor er zoneterapi blevet så populær som behandlingsform.

Zoneterapi kan ikke helbrede dig, men styrke din krop og psyke og lindre bivirkninger.

Når du kommer i klinikken, starter vi med en samtale om din problemstilling, hvor vi i fællesskab finder frem til den bedste behandling, som du selv bliver en aktiv del af. Hvis du skal have et forløb, vil jeg undervejs fortælle dig, hvad du selv kan gøre, og hjælpe dig med al den viden jeg har indenfor zoneterapi, kost og sundhed, så vi sammen kan skabe det bedste resultat for dig.

Nogle gange vil en kombination af de forskellige behandlinger være en del af et forløb, da jeg som holistiskbehandler ved, at der også er andre metoder til at få løst op for problemerne.

Sammen hjælper vi kroppen til at få overskud til at hele sig selv!

1. Tre ting som kendetegner zoneterapiBehandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang

2. Terapeuten arbejder holistisk – hvilket betyder at hele klientens situation vurderes med fokus på både funktionsforstyrrelser, årsagerne og kroppens selvhelbredende kræfter

3. Terapeut og klient arbejder tæt sammen. Klienten tager et medansvar for sin behandling

Du kan få tilskud til din zoneterapi

Såfremt der foreligger en lægelig stillet diagnose, giver Sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen ”Danmark” tilskud til zoneterapi udført af Registrerede Alternative Behandlere (RAB) samt Sundhedsautoriserede og anerkendte zoneterapeuter i brancheforeningerne. Hvis du har en sundhedsordning gennem dit job, kan der også være tilskud derfra.

Registreret Alternativ Behandler Registeret Alternativ Behandler (RAB) er en garanti for, at terapeuten er ajour med sin uddannelse.

Jeg er RAB-registeret zoneterapeut og medlem af brancheforeningen ZCT