Ethvert menneske er en unik og kompleks helhed.

I Roasen bestræber vi os alle med at arbejde ud fra et holistisk syn på det enkelte menneske.

Det betyder også at vi samarbejder på tværs, hvis det er i klientens interesse og med samtykke.

Vores terapeuter

Lizzi Ulfeld Psykoterapeut MPF
Lizzi Ulfeld Psykoterapeut MPF
Jeg er eksamineret metakognitiv psykoterapeut, en 4-årig uddannelse. Samt læst 2-årig kognitiv adfærdsterapeutisk uddannelse. Jeg er uddannet fra Cektos Pia Callesens institut og Neokognitivt institut, Linda Burlan, begge i københavn. Derudover er jeg uddannet Socialpædagog og har 22 års erfaring i at arbejde med unge, voksne og familier med forskellige udfordringer. Jeg har altid arbejdet med mennesker, hvor mit fokus er, at støtte deres udvikling, så de bedre har kunnet klare de udfordringer og bump som livet kan give henad vejen. Jeg har min erfaring bla. fra Produktionsskole, behandlingsinstitutioner, psykiatrien, botilbud, center for socialpsykiatri, familie konsulent og familiecenter. Har stor erfaring med at arbejde med gruppeforløb, især indenfor angst, stress og depression.

Jeg arbejder som frivillig i Kvisten og har tidligere været frivillig i Headspace.

Jeg har desuden en uddannelse i Fysiurgisk ansigt og krop massage, samt i Hot Stone massage.

Jeg møder mine klienter med empati og tager udgangspunkt i det de ønsker at arbejde med. Jeg har tavshedspligt. Medlem af Dansk psykoterapeut forening.

Jeg kan kontaktes på tlf.31467009

Tove Pihl Hjortgaard
Tove Pihl Hjortgaard
Jeg er kranio-sakral behandler. Jeg er medlem af Foreningen af kranio-sakral terapeuter i Danmark og er RAB godkendt.

Jeg er også uddannet sygeplejerske. Jeg har i mange år arbejdet i psykiatrien, hvor jeg har arbejdet med patienter med angst, depression og psykoser. Jeg har også arbejdet i et lægehus som konsultationssygeplejerske og i medicin industrien som lægemiddelkonsulent.

Min viden og erfaring fra jobbet som sygeplejerske hænger godt sammen med mit virke som kranio-sakral terapeut.

Jeg kan kontaktes på:

Tlf. 5182 0384
mail: tove_pihl@hotmail.com

 Peter Algaard Madsen Psykoterapeut MPF
Peter Algaard Madsen Psykoterapeut MPF
Jeg er uddannet psykoterapeut inden for eksistentiel og emotionsfokuseret psykoterapi (EFT), på Psykoterapeutisk Institut København.

Udover min psykoterapeut uddannelse, er jeg uddannet pædagog, og har i de sidste 16 år arbejdet som leder inden for dagtilbud og skole. Jeg har derfor stor erfaring med at håndtere og forebygge stressreaktioner hos mennesker i et presset arbejdsliv. Jeg har også stor erfaring i arbejdet med motivation, grænsesætning og personlig udvikling.

Grundet mit mangeårige virke, inden for dagtilbud og skole, har jeg kendskab til mange forskellige familieproblematikker, som børn der mistrives i skolen, børn der får diagnoser, skilsmisse, forskellige syn på opdragelse, grænsesætning mv.

Jeg har en diplomuddannelse i ledelse og trækker derfor både på min psykoterapeutiske faglighed og min ledelsesmæssige viden og erfaring.

Jeg er tilbage i 2008 uddannet inden for NLP og har en NLP Practitioner. En uddannelse som har været med til at forme mit menneskesyn og forståelsen af, at vi alle oplever verden forskelligt. Jeg er desuden frivillig i kvisten.dk, en organisation der arbejder med voksne, der har senfølger efter seksuelt overgreb.

Alt det vi taler om i terapien, er underlagt tavshedspligt og behandles derfor fortroligt.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening

Jeg kan kontaktes på:

Mobil: 29 90 43 60
Mail: peter.algaard@gmail.com

Forkæl dig selv eller én du holder af.

Bestil tid til selvforkælelse i Roasens skønne omgivelser.